top of page
Sperlebakken_juli_web (6 of 53).jpg

Minihus, hengekøye eller Perlepakke i Sperlehuset?

Sperlebakken er en liten perle ved Lustrafjorden i Indre sogn, omgitt av vakre fjell og fantastiske turmuligheter. 30 minutter inn i fjorden kommer du til Jotunheimen og 30 minutter utover i fjorden havner du i Jostedalen. Med andre ord et mekka for deg som er gald i naturopplevelser.

Hos oss kan du bo på flere måter, henge i låven eller innta minihuset på toppen av bakken. Ta en titt nedenfor og finn det som passer best for deg og dine! For å booke kan du klikke deg videre til utleie via AirBnb. 

Minihuset 

Dette lille vakre huset på hjul var vårt hjem i 4 år før vi kjøpte Sperlebakken. De 13 kvadratene rommer alt du trenger i et hus med kjøkken, dusj og do, sovehems, vedfyrt ovn og fantastisk utsikt fra toppen av Sperlebakken. Lyst til å ta en helg her? 

Minihuset ble bygget på store deler gjenbruksmaterialer for å være et hjem til Mari. Etter å ha vært på evig reisefot i flere år vokste ønsket om et hjem.

Et hjem større en ryggsekken, men som allikevel kunne flyttes på. For hvor hun ville være var det vanskelig å bestemme seg for. Å bo lite og enkelt skaper nære relasjon til forbruk og avtrykk. En veldig fin, lærerik og meningsfull måte å bo på. I denne lille snutten kan du følge prosessen fra ide til hus - "Å bygge et hjem".

Cultura Bank har også skrevet fint om prosjektet, ta en titt HER

Hengekøyene på låven
- Dirtbag camping

Her kan du hegne opp din egen køye elller leie av oss. Med et lite hang-out område inne på låven, og 8 hengekøyeplasser er dette for deg som vil sovne i frisk fjordluft og nyte fjellheimen hele dagen! Utedusjen og utedo er tilgjengelig for deg som vil campe på låven for en billig penge.

Sperlehuset_drone_30års_PRINT (5 of 7).jpg

Sperlehuset

Vi leier ut hele huset med 9 sengeplasser på 5 rom, og tilbyr en pakke med blant annet overnatting, matservering, badstue og pizzakveld. Med andre ord kan dere sette dere til dekket bord etter en dag i fjellet. Alt som serveres er laget med fokus på lokale og økologiske råvarer. Vi serverer smakfulle vegetariske retter og tilpasser oss allergier/dietter.

 

Vi leier ut til grupper på 4-9 pers, minimum 2 netter. Sperlebakken tilbyr ikke egen guiding, men kommer gjerne med turtips og kan henvise til gode guider som holder til i nærheten!

Sperlehuset ønsker også hunden din velkommen inn!

Annen info, allergier: Katten Melis bor vanligvis i huset.

bottom of page