top of page
badstu_web (5 of 6)_edited_edited.png

PERLEN - Vår rullende badstue

Perlen ble bygd da vi bodde på Hurumlandet i vårt minhus på hjul, og ville utvide vår rullende karavan med et til ledd. Badstuen er bygget på nesten 100% gjenbruk, og ble et resultat av mange funn på finn. I dag står badstuen ved den lille brygga inne i Luster og huser vår lille badstuklubb, samt at det er mulig å leie den til arrangementer - Da kommer vi kjørende!

FINN.NO laget en fin liten artikkel om badstu-prosjektet, les HER

badstu_utleie (6 of 28).jpg

Badstueklubben

Hver onsdag kl 18.00 fyrer vi opp badstuen vår for klubbens medlemmer. Vil du bli med?

Det koster 450 for et årsmedlemskap. Som medlem er du velkommen annen hver onsdag når vi møtes. Utover dette kan du reservere badstuen når du vil, enten bruke den til deg og dine eller invitere andre medlemmer med. Tar du med deg noen som ikke er medlem vippser du 50 kr per pers.

Ta kontakt med oss HER hvis du ønsker å bli medlem, alle er velkomne

Badstueklubben er startet opp på ikke-kommersielt grunnlag, men ment som et sosialt tilbud til alle som bor i området. Er du turist i Luster og ønsker å ta badstue, vil vi henvise deg til flotte badstuer på Luster Fjordhytter og Nes Gård. 

Utleie av Perlen

Perlen er bygget på en henger og kan derfor lett transporteres og parkeres der du måtte ønske det!

Badstuen har plass til 10 pers (12 hvis man vil), og holder godt på varmen selv på kalde dager. Den er vedfyrt, og utstyrt med lys på solceller og utedusj dersom du kan koble på vannslange. 

Vi leier kun ut for hele dager og kjører alltid ut selv. 

Vil du leie? Kontakt oss HER

bottom of page